Wanneer boek ik best?

Naast mijn fulltime job ben ik fotograaf in bijberoep, dus ik probeer zoveel mogelijk te plannen in het weekend. Heb je toch een speciale dag in gedachten tijdens de werkweek, aarzel dan zeker niet om me hiervoor te contacteren. Dan kan ik bekijken wat mogelijk is!

Hoe kan ik een fotosessie boeken?

Fotosessies kan je boeken door mij een mailtje te sturen met wat meer info over wie je bent en welke sessie je wil boeken. We spreken een datum af en je krijgt een boekingsformulier toegestuurd. Tenslotte betaal je een voorschot (25% van de pakketprijs) om de datum te reserveren.

Ik wil de sessie annuleren / ik ben de afspraak vergeten

Het is vanzelfsprekend dat je me meteen op de hoogte brengt als je de sessie wil annuleren. Dan heb ik nog de kans om het vrije plekje op te vullen. Indien je ziek bent, kunnen we de sessie verzetten. Als er geen ziekte in het spel is, heb ik graag ten laatste één week voor de sessie hiervan bericht. Moest je onze afspraak vergeten, reken ik een annulatiekost aan van €50. 

 

Mag ik mijn huisdier meebrengen naar de fotosessie?

Natuurlijk! Ik ben een groot dierenliefhebber dus als je graag je huisdier mee op enkele foto's hebt, kan dat zeker. 

 

Ik heb een fotosessie geboekt die buiten zal plaatsvinden maar het regent, wat nu?

Zoals we allemaal weten is België niet het meest stabiele land qua weersomstandigheden. Indien het regent wacht ik graag af tot enkele uren voor de sessie. Bij zwaar regenweer stellen we de sessie uiteraard uit. Maar als het droog is, gaat de fotosessie door. De zon hoeft zeker niet te schijnen voor mooie foto's!

 

Wat trek ik aan voor een sessie?

Voor alle fotosessies draag je natuurlijk waar je je goed in voelt. Wanneer je een sessie doet met meerdere mensen, probeer dan wel wat de outfits op elkaar af te stemmen. Veel drukke prints samen is geen goed idee, veel donkere kleuren ook niet. Je mag je me steeds wat foto’s van je opties doorsturen als je graag wat raad wil. 

 

Wanneer krijg ik mijn foto's?

De fotosessie is maar een 'klein' deel van al het werk. De nabewerking is enorm belangrijk. Uiteraard wil ik je foto's zo snel mogelijk afleveren, maar reken toch op ongeveer 2 weken wachttijd. De foto's worden naar je toe gemaild in een professionele galerij. Via deze galerij kan je dan je foto's downloaden in hoge resolutie. Je krijgt de fotogalerij uiteraard pas toegestuurd wanneer de volledige betaling in orde is. 

 

Kan ik afdrukken van mijn foto's bestellen? Kan ik een fotoalbum laten maken? 

Dat kan zeker. Voor prints werk ik samen met een professionele afdrukservice. De prijslijst hiervoor krijg je automatisch mee gestuurd na je fotosessie. Deze is uiteraard optioneel, geen verplichtingen. Als je graag een fotoalbum wil van je fotosessie, kan ik dit ook voor je maken.
Je kan dan zelf aangeven welke foto's erin mogen en hoeveel pagina's het album mag tellen. De exacte prijs van het eindproduct spreken we nog verder af. Stuur me gewoon een mailtje of bel me even op, dan overlopen we samen wat er mogelijk is.
  

Kan ik mijn foto's zelf afdrukken?

Na de fotosessie kan je de foto's in hoge resolutie downloaden in je galerij. Dat wil zeggen dat ze groot genoeg zijn om af te drukken of te laten afdrukken. Hou er wel rekening mee dat wanneer je bestelt via goedkope labo's, je foto's vaak veel kwaliteit verliezen of een kleurverschil kunnen hebben. Daardoor gaat ook het typische karakter van de foto's, waar zoveel tijd in gestoken wordt, verloren. Kies daarom liever voor afdrukken in hoge kwaliteit. 

Kan ik later ook nog bestellingen plaatsen?

Ja hoor! Je fotogalerij blijft beschikbaar. Verder bewaar ik je foto's ook in mijn archief, dus je kan me ten alle tijden een mailtje sturen met eventuele vragen of bestellingen. 

Kan ik een cadeaubon kopen?

Geen enkel probleem, meer info kan je vinden op de pagina cadeaubon

 

Kan ik ook bij jou terecht voor pasfoto's?

Helaas maak ik geen pasfoto's en heb ik geen geschikte printer hiervoor. 

 

Heb je nog vragen?
Kan je je ideale pakket niet vinden en wil je een fotosessie op maat?
Stuur even een mailtje en we bekijken samen wat mogelijk is!